28 Şubat 2015 Cumartesi

Zorlu otobüs yolculuğu

Kocaman bavulum ve ben girdiğimiz her yerde rahat bir 2-3 kişilik yer kaplarken bir tartışmaya şahit oldum bugün. Olayın nasıl başladığını bilmiyorum ama benim için oldukça komik olduğu açıktı. İki kız bir erkeğin olduğu köşede kızların biri ağzını açmıyor diğeri ise çocuğun kolunun altında sessiz sakin duruyordu. Bir anda çocuğun "sen bana dokunamazsın" diye sesini yükseltmesiyle kafamı "nasıl yani?" diyerek o tarafa çevirdim ve kulağımın tekini çıkarıp olaya kulak kabartmaya başladım. Olayın ne olduğunu cidden anlamadım ama sadece çocuğun sesi vardı ki o ses gittikçe yükselerek "o parmağı indir sen bana parmak kaldıramazsın", "sana ne benim ne yaptığımdan karışamazsın sen bana" ve "çocuk değilim 17 yaşındayım!" demeye devam etti. Tartışma nasıl başladı ya da tek taraflı mıydı sanırım oradaki kimse anlamadı çünkü yanındaki kızlardan zerre ses çıkmıyor ve çevrelerinde kimseler de yoktu. O ara amcanın tekiyle bakışıp "sen olayı anladın mı" diye birbirimize sorduk ama sonuç aynı, o da hiçbir şey anlamamış. Çocuk bir süre daha kendi kendine bağırdı etti derken sonra sustu kızları aldı gitti.

Burada anlatmayı unuttuğum bir konuya tam şu anda girsem sanırım harika olur. Bir süredir Ali'nin kankası dediğim çocukla konuşuyorum. He ama yanlış anlaşılmasın öyle bir konuşma değil ki o çocuk öyle biri de değil -bence gizli gay kendisi ve Ali'den hoşlanıyor- . En son Ali'nin yanındayken yazdığını söylemiştim ya hani ben baya yanlış anlamışım Ali baya baya kendi şehrinde Mehmet de kendi şehrindeymiş. Neyse biz bununla konuştuk ettik derken Mehmet benim kaçta hangi gün otobüse bineceğimi falan sordu ve sonuç olarak su an aynı otobüsteyiz! Otobüse bindiğimiz yerler aynı olmadığı için bir anda onu karşımda görmek beni şok etse de o an gözümde konuşmamız flashback oldu. Açık açık söylemese de belli etmiş seninle dönmek istediğini ulan kadın sen niye gidip söylüyorsun hangi otobüs olduğunu? Bir de aynı taksiye bineriz önce seni bırakır bavuluna falan yardım ederim oradan da kendi evime geçerim dedi. Tamam iyi çocuk pamuk kalpli falan ama biz ne zaman seninle bu kadar samimi olduk da sen bana böyle tekliflerle geliyorsun? Bunları da yaptıran Ali mi yoksa Mehmet gerçekten yardım amaçlı mı bu teklifle geldi bilmiyorum ama içime kurt düştü bir kere. Öğrenmesinler evimi istemiyorum. Hoş ortak tanıdıklarımızdan herhangi birine sorup öğrenebilir ama olsun öğrenmesin ikisi de. Şu güne kadar ağzına içki sürmediğini söyleyen çocuğun bir anda içip kapıma dayanabilmesi düşüncesi bile tedirgin edici. Her şey bir kenara komşular ne der düşüncesiyle yaşayamam ben. Sanırım önümüzdeki birkaç saati Mehmet'i nasıl ekeceğimle geçirmem gerekiyor.

12 yorum:

  1. Sen bana dokunamazsın? Bir erkek? Bir kıza söylüyor :D ahahaha :D
    Ali, Mehmet'in ihanetine ugradı bence. Şu anda gözümde paylaşılamayan girl friendsin dostum.
    Mehmet'i nasıl ekebilirsin diye bir beyin fırtınası yapaym dedim. Senden önce dönen birileri varsa seni karşılasa? Erkek tabii ki. Yardım eden biri var bak gerek yok mesajı iletilir ona anında.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yok Mehmet cidden iyi çocuk öyle tersi çıkmaz. Duyguludur da bence o Ali'den hoşlanıyor ahahahahaha
      Ya onu ben de düşündüm de tek bavul bir bilgisayar çantam var yardımlık bir durum yok yani. Birini çağırsam küfür eder o kişi "bunu mu taşıyamadın" diye. Bizim kızlardan birini bende kalması için çağırabilirim aslında da bilmiyorum hiç. Yolun ters olduğuna dair ikna çabalarına da girebilirim. Keşke onun evinin nerede olduğunu bilseydim -_-

      Sil
    2. Yaa ahahaha deliii :D
      Gay diyorsun da ya bu duygulu mehmet senden hoşlanıyorsa hı hı? :D
      Ooo cidden küfredebilirler bencede arama kötü bi fikirmiş benimki :D
      Onun evini ne yapacaksın ögrenip :)

      Sil
    3. Yok yok Mehmet "bacımsın"ı hissettiriyor konuşması sırasında bi konuşsan "ay şapşal ya" der başını okşarsın öyle biri ahahahaha iyi çocuk saf çocuk o bi duygusu olsa saklayamaz kesin :D
      onun evinin zıttı bir yerde oturduğumu söyleyeceğim ne yapayım :') onun da eşyası azsa şirket servislerine binmeye de ikna edebilirim tabi. Umarim onun da tek bavulu vardır :/

      Sil
    4. Mehmet ''bugün bacım, yarın gacım'' diyor arkadaşlar arasında; ''kesmeyelim selamı , dost kalalım hesabı'' inceden inceden yürüyor.

      Tabii gerçekten nazik bir çocuk olabilir, yolda tek başına da gelmek istememiş olabilir. Buradan sallamak kolay nasıl olsa :)

      Sil
    5. Ya demeyin öyle çocuğa hal hareketlerim değişecek hoş olmayacak sonra :D
      He cidden varsa öyle bir şey o zaman iş daha garip çünkü asıl Ali o konuda dengesiz Mehmet de ayniysa bu ikisi nasıl hala arkadaş? He aralarında paylaşımcılarsa bilemem tabi ama yok ya Mehmet yapmaz. Yani umuyorum yapmıyordur. Beynim bulandı ama ya :')

      Sil
    6. Saf görünenden korkacaksın bacım :D asdfg
      Ya ben hiç güvenmiyorum böylelerine ama ne bilim sen daha iyi bilirsin :)

      Sil
    7. Hayatımın olmazsa olmazı değil ne de olsa yanlış bir şey yaparlarsa konuşmadığım fazladan bir kişi daha olur ki bu da dert değil yani :D neyse ne artık :D

      Sil
  2. çok karışık bu işler bak yaa :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İşim gücüm yokmuş gibi çoluk çocukla uğraşıyorum işte :)

      Sil
  3. Eminmisin mehmet konusunda. Oyleyse eger belki senle yakin olup ali ye sey etmek istiyor olabilir. Ama su var. Aliden hoslaniyorsa eger ali buna ne tepki verir. Cok heycanli :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yani bence öyle konuşmalarını bir görsen bromance tam ben aralarında fazlalık gibi kalıyorum ahahahahahah
      Ali'nin tepki ne olur bilmem ama öyle bir şey varsa gerçekten olayın olduğu an orada olmak istiyorum ahahahahahaha

      Sil