16 Mart 2015 Pazartesi

Mantığını kaybetmeden seveceksin abi

Uyandıktan sonra bir daha uyuyamamak çok sinir bozucu bir şey olabiliyor. Mesela şu an tekrar uyumam imkansız gibi bir şey ama uykusuzluktan başım ağrıyor. Uyanık olma sebebim ise komik ama çok sevdiğim abim. Sevgilisinden ayrılmış daha doğrusu ayrılması gerekiyormuş onu anlattı hem de 4 saat boyunca. Siz bir sarhoşun sizi uyandırıp 4 saat telefonda konuşması ne demek bilir misiniz? Ben kimseyi onun kadar kafama takmadım hayatımda ya. Tamam seviyorsun anladık, uzun zamandır birliktesiniz onu da anladık, biraz daha zaman geçip hayatın oturduktan sonra evlenmeyi düşünüyordun ona da tamam neden ayrılık kavgasını gecenin 3.30unda yapıyorsunuz? Bir dolma noktası sonrası kavga bu biliyorum ama yatın uyuyun sabah daha sağlam kafayla konuşun olmaz mı? Ben abimin birkaç hoş olmayan ailevi mesele dışında (o da biz daha küçükken) ağladığını görmemiştim ama çocuk şimdi telefonda kırılan sesiyle bana ayrılma sebebini anlattı. Sinirlendim mi? Evet hem de deli gibi ve bu kızgınlığın sebebi tamamen uyandırılmam değil abimi o bodur sürtüğün yıpratması!

Kızın bu ilk vukuatı değil. Zaten ne zaman okulu ekip abimin yanına gitse bir kavgaları oluyor. Kavga sebeplerinin geneli de salak saçma çocukça şeyler ki örnek vermek gerekirse abimin evine arkadaşlarını çağırmasından tutun evden çıkarken haber vermesine hatta izin istemesine kadar gidiyor. E pardon da çocuk gelmiş 24-25 yaşına ne izininden bahsediyorsun sen? Kız da benden 1 yaş küçük ve şehir dışında okuyor arada kaçıp gidiyor işte. Onların tanışması da benim dershane zamanıma geliyor hatta düşünün ilişkileri cidden uzun ama kız ergen. Tamam abim de çok olgun sayılmaz ama büyüdü sayılır artık bir şeylerin yanlışlığının farkında. Telefonda "artık her konuştuğumuzda sanki boğazımı sıkıyormuş gibi hissediyorum ama ayrılamam, seviyorum nasıl ayrılayım" dedi durdu. Bir de "söz verdim bırakamam" diyor. Bağırıp artık "ne bok yedin de söz verdin" diyince de kızdı susturdu beni sonra başladı yine iç çekmelere "ayrılmam lazım" demelere. 

Garibim bir de bu soğukta sokakta kaldı tabi. Kavga sırasında kıza "yeter bi siktir git" gibi bir şey söylemiş sanırım sonra da gecenin o saatinde bir yere gitmesin diye kendi çıkmış evden geri dönemiyordu. Tabi şimdi gitmiştir ve kesin kızı yatakta fosur fosur uyurken bulup yine saçma aşık tavırlara girmiştir. Çünkü saf romantik çocuk kızı uyurken izlediğini falan anlatmıştı zamanında. 

Konuşma sırasında belki 30 kere ayrıl demişimdir o da en sonunda tamam dedi ama bakalım bu tamam kaç gün sürecek. Kız okula gitmez abimle kalmaya devam ederse akşama tekrar barışırlar tabi o ayrı mesele. Ama olay bu şekilde bana gelmişse o kız artık rahatça hareket edemez. Gerekirse gider kafa göz girerim huyum olmadığı halde. Bir de gerçekten evlendiklerini düşünemiyorum bile intihar eder herhalde abim, ben de katil olurum. 

14 yorum:

  1. Üvvvf benim içim şişti, aslında genelde böyle kavgaların tam ortasında olan bi insan olarak tanıdık gelmesi gerekiyor ama yazıyı okurken bambaşka bir ilişki canlandı gözümde. Belki bir dönemdir, belki de baştan sona yanlış bir ilişkidir bilemiyorum. Umarım abin için de bodur sevgilisi :D içinde hayırlısı olur.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bir de uyku sersemi sinirli beni düşün abim anlatıyor ben yastık dişliyorum. Abim hayatı boyunca hesap vermedi yaptığı şeyler konusunda şimdi gitmiş elin yerden bitmesi için ne hale geldi. Benim gözümde baştan sona yanlış hatta çok uzun bile sürdü ama bakalım umarım kendine daha fazla zarar vermeden bitirebilirler ben yıprandım onlar yüzünden -_-

      Sil
  2. Abin de haklı ama... Sevmenin mantıklı bir yolu varsa, ben de öyle yapayım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Zamanım olsa toplar bavulumu giderim yanına ama onu da yapamıyorum. Bir şekilde gözünü açmalı ama o kız onun duygularını sömürmek dışında bir şey yapmıyor

      Sil
  3. olay kardeş olunca insan ister istemez tavırlı bakıyor. Korumak adına uzaklaşsın istiyor. Ki bence uzaklaşmalıda. O ilişkinin boku çıkmış ama gel de bunu aşık abine anlat dimi?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hem de nasıl çıktı. Abim de farkında ama bırakmıyor işte. Bi cidden ayrılsalar belki rahat edecek bi nefes alacak ama su an o alamadığı nefeste takılı kalmış durumda. Dün ne oldu daha öğrenemedim bir de ne durumdalar acaba

      Sil
  4. Yanıtlar
    1. Benim için mi abim için mi? Hadi benimki halledilir dert akşama kadar yoruldum tak diye uyudum ama abim ne olacak bilmiyorum

      Sil
  5. Karı koca gibi hesap sormalar da insanı sıkar yahu..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sıkar tabi. Hayır bir de şimdiden böyle düşün ki bunlar evlendi ileride kim bilir neler olur

      Sil
  6. şu bodura bah hele!
    mantıklı sevmek var mı ki, bence yok.
    ben bile aşık olunca dagıtıyorum - dur ya bu örnek olmadı -
    o degil de olan sana olmuş..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Götü yere yakın olandan korkacaksın arkadaş.
      bence var. Şahsen ben mantığımla seviyorum bay avukatı götü başı dağıtmıyorum -yani azıcık dağıtıyorum ama kimseye bi zararım yok en azından

      Sil
  7. bu ilişkiler neden kaypak arkadaş...hiç mi adam gibi ilişki yaşayan yok ya... sevgilisini idare edecek , ılımlı, anlayışlı ve gönlünü okşayacak yaklaşımlar olmayacak..mı...hep bir kavga ,,itiş kalkış nereye kadar bilinmez..:)).

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. var var olmasına ama 3-5 kişi anca. ya erkekte sorun var ya kızda illa bir birbirlerini kısıtlama, kurallar koyma falan öyle hayat mı geçermiş ya. ben de bilmiyorum da durumlar hiç hoş değil :)

      Sil