29 Mayıs 2015 Cuma

Mezuniyet kınası(?)

Üst sınıflardan duyduğum ama bizim yapmayacağımızı düşündüğüm bir etkinlik vardı mezuniyet kınası diye ama bizim kızlar durur mu atladilar hemen yaptılar. Ve ben su an yine sevmediğim bir ortamda gümbür gümbür bir müzik eşliğinde kafamı masaya vurmak istiyorum. Ya bizim sınıfın kızlarının bu kadar oynak olduğunu bilmiyordum ben. Resmen bütün okul hayatı boyunca pasif bir şekilde oturan, sessiz kızlar müziği duyunca bir oynamaya başladılar nasıl şok geçirdiğimi anlatamam. 2 saat oldu biz geleli oturmadılar bile. O nasıl ayak o nasıl enerji anlamış değilim. Kalkıp oynamadığım halde ben yoruldum onlar ne yapıyor belli değil.
~~
Yazmaya önceden başladığım yazının devamını yine 2 saat sonra getiriyorum. Gülşen'in bangır bangır adındaki şarkısı yüzünden sanırım kusma isteğim var. Normal zamanda daha katlanılır ama  su an beynimin içinde konser var adeta böyle şarkı olmaz.
Yine bir topuklu ayakkabı yüzünden kız olduğuma lanet ettim. Hayır mis gibi babetle gelmiştim nerden çıktı bu topuklu da giydim? Neden kendime bu işkenceyi yapıyorum bilmiyorum hiç. Manyak bir şey oldum çıktım iyice bu atom karıncalar yüzünden. 
~~
Pek erken olmasa da kınanın son yarım saatinden kaçıp eve gelebildim. Hani kızlarla olacağıma erkekleri ikna eder bir yerlere giderdim daha iyi. En azından onlar bu kadar gürültülü olmazdı benim de başım çatlamazdı. Ama neyse atlattık geçti bitti. Şimdi bir kep törenim kaldı onu da atlatayım sonra finalleri ve olacaksa bütleri olsun bitsin yeter artık yoruldum. 

16 yorum:

  1. kına olayı saçmalık, topuklu ayakkabıyı Hitler eziyet için neden kullanmamış hep merk ederim de bak oynama işini severim. :D Her yerde değil tabi ama ortama çabuk uyum sağlama gibi bir huyum var. Yalnız ben gülşeni en son of of kömür gibi yanıyorum da bıraktım sonrası yok bende :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yok benim için hiçbir şekilde oluru ama vicdani sebeplerle gittim katıldım yani yapacak bir şey yok. Ben de gülşeni orada bırakmıştım ahahaha hatta müziğe devam ettiğini bangır bangırla öğrendim rahat bi 4 kere çaldı bütün geçe. Eziyet cidden eziyet

      Sil
  2. Bu sene 'mezuniyet kınası' kavramını ikinci kez duyuyorum. Bundan önce hiç duymamıştım (kendi mezuniyetim de dahil :) )
    Millet oynamaya yer arıyor, garip garip icatlar çıkartıyor bence tek açıklaması bu :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Keşke bizimkiler de duymasaydı. Yeni çıkmış zaten belli en azından gerçekten kına yakılmadı yoksa o kokuyla uuu delirirdim.
      gerçekten oynamaya yer arıyorlar yoksa mantıklı değil böyle suskun kızların sahneden inmemesi :D

      Sil
    2. Ayy onu çok merak ediyordum kına yakıldı mı yakılmadı mı diye de, karasız kalmıştım sormaya :D eh iyi en azından onu tapmamışlar :)))

      Sil
    3. Yok kına demelerindeki tek sebep kız kıza olmamız anladığım kadarıyla yoksa kına yakılmadı. Hayır niye yakılsın ki zaten yok yapilmamali öyle şeyler :D

      Sil
  3. Yüksek yüksek lisanslara başvurmasınlar
    Aşrı aşrı doktoraya tez vermesinler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bir ara öyle bir şey söylenir sandım ama söylemediler -_- çok saçma ve gereksiz bir şeydi tamamen

      Sil
  4. canım benim o kızlar 'bütün okul hayatları boyunca pasif bir şekilde' oturmuyorlardı,
    sen görmüyordun :p

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Doğru dedin ahahahah. Bir müziğe bu kadar oynayan biri günlük hayatta o kadar pasif olamaz :D

      Sil
  5. asıl o suskun kızlardan korkuyoruz bacım... kabak çiçeği gibi açılıveriyor keratalar da insan şok oluyor.
    gülşenin klip çok fena, en azından onu görmemişsin diyeceğim. ben geçen gün oturduğum mekanda denk geldim, gözlerimi çay kaşığıyla oymak istedim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gerçekten onlardan korkmali ya. Baksana kaç yıldır tanıdığım tipler aslında neymiş anca gördüm.
      Sanırım o klibi izlemeden de yasayabilirim ya :D yok yani gözlerimi kirletmeye gerek yok hiç :D

      Sil
  6. Ahahaha aklıma şu falım reklamı geldi hadi oynayın oturmaya mı geldik diyordu ya kadın :D
    Oynamayı severim ben de yaa. O yüzden sessiz kızlara birşey demesem daha iyi :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hiç hatırlamadım reklamı şimdi he :D
      Ya oynayın oynamayın demiyorum ama oturanı kaldırmayın yazık ona zaten sıkılıyordur orada öyle durmaktan :D

      Sil
  7. Mezuniyet kınası adı altında yapılan işkenceye ben de maruz kaldım. En son hatırladığım kafamda kırmızı tülden bir taç ile ismini bilmediğim sadece kulağı taciz etmek için bestelenmiş bir şarkı eşliğinde pistin ortasında dikilmemdi. :D

    Ben de o ortama girince senin gibi düşündüm. Keşke erkeklerin peşine takılsaydım dedim. :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Senin görüntünün aynasından bende de vardı. Kafama o kırmızı tüllü şey takıldı ben kaçıyorum herhangi bir fotoğrafts görünmemek için ama nafile :/ en azından geçti ve bir daha olmayacak böyle bir şey :D

      Sil