23 Haziran 2015 Salı

Tatil diye diye ölecektim

Biraz önce abim arayıp tam olarak ne zaman döneceğimi sordu. Burada boş yere kaldığımı düşünmesin ve ay sonuna kadar rahat edeyim diye biraz abartarak işlerim olduğunu, eşyaları ayarlamanın, satmanın ve taşıma gibi olayların sıkıntılı olduğunu söyleyip konuyu kapatmaya çalıştım. Başta "ya öyle mi... peki o zaman bana döneceğin tam tarihi ver de  planları ona göre yapayım" dedi ve o an kafamda soru işaretleri bıraktığı için erken dönmekmiş, beni rahatsız edecekmiş hepsini unutup onu sıkıştırmaya başladım. Önceden bir şey söylememe konusunda oldukça kararlıydı ama sonradan o da tutamadı kendini ve annemi ikna ettiğini temmuzda benim de uygun olacağım bir zamanda kamp yapmaya gideceğimizi söyledi! Yıllardır bu konuda anneme yalvarır yanımda abimi de götüreceğimi söylediğim halde olumlu sonuç alamazdım ama ne olduysa abim izni almış! İçim içime sığmıyor şuan o kadar heyecanlıyım ki hemen birilerine anlatmak, yazmak istedim. Abim Mine'nin ailesi izin verdiği takdirde onun da gelebileceğini söyledi ama onun gelebilmesi için anca işten ayrılması gerekiyor çünkü bir senesi dolmadığı halde araya hafta sonunu sokup bir hafta gibi bir izin kullandı kendisi ve patronuyla sorunları var. Bu ne kadar içime dert olsa da geçen sene bensiz gittiği Çeşme tatiline saysın diyorum. Neyse, tatilde abim, sülük sevgilisi, arkadaşı ve ben olacakmışız gibi görünüyor şuan. Bir kişilik boş yerimiz eğer bir başkasıyla dolmazsa iyi bir dörtlü olabiliriz gibi çünkü abimin bahsettiği arkadaşı -ki gideceğimiz araba o çocuğun- benim de uzun süredir tanıdığım çok şeker bir çocuk. Tatil ve kamp kısmında abimin kıskançlığının tavan yapacağı ve benden çok sevgilisine saracağını düşünürsek ben yine şanslıyım. 
Kampa nereye gideceğimizi tam olarak öğrenemedim ama ege gibi bir şeyler çıktı ağzından ama başka bir şey söylemedi adam gibi. Neyse nereye gittiğimiz önemli değil zaten, ben yıllardır istediğim tatili gerçekleştireceğim neresi olursa kabulüm. Umarım giderken ya da oradayken bir aksilik çıkmaz da mezuniyet hediyesi gibi bir şey olur benim için. 

6 yorum:

  1. merhaba yazınız cok guzel olmus takibime aldım :) eminmetin.com.tr

    YanıtlaSil
  2. ooo çok sevindim ya. Ben otdan böcekten korkarım sevmezdim babam götürmüştü bir kaç yıl önce. İlk söylendim bir torba laf ettim ama sonra çok eğlendim. Seninki de eminim eğlenceli geçer. Abinde olsa en azından genç. Sülük sevgiliye kapıldımı unutur gider seni. Sende keyfine bakarsın. Daha ne olsun. Bir sürü anı birikiyor. Ama sivrisineklere dikkat şimdiden söyleyeyim:D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Şehir içinde abim her halta karışır ama tatilde biraz daha rahattır ya. En azından "o şort çok kısa, askılı giyme" gibi laflar duymam ahahahahaha. He ama yanıma erkek sinek gelse gbtsini alır sonra yine de beni onunla yalnız bırakmaz. Önemli de değil zaten kitap okur, kafa dinlerim ben de. Hem temiz hava doğal yaşam falan mmmh şimdiden çok heyecanlıyım :D
      o sinek ilaçlarından nefret etsem de onlarla 5-10 gün yaşayabilirim herhalde :P

      Sil
  3. Yazilarinizi hep okurum ama yorum yapmadim sanırım simdiye kadar kis.et buguneymis
    cok imrendim insallah cok guzel vakit gecirirsiniz keske benim de abim olsaydi :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Umuyorum güzel geçer benim de tek temennim o. Uzun zamandır istediğim bir şey olduğu için hayal kırıklığı olmasın istiyorum :)
      Abi candır, kandır ya. Hayatımı zorlaştırdığı gibi kolaylaştıyor da :D

      Sil