20 Aralık 2015 Pazar

Anca alt üst etsin her şeyi, başka bir işlevi yok zaten!

Aslında her şey çok hızlı oldu. Ne mi oldu? Ali yazdı ve ben de bunu Mine'ye söyledim. Bölümden arkadaşlar dışında o gün olan olayı da ben sadece Mine'ye anlatabilmiştim çünkü sinirliyken konuşacak biri gerekiyordu ama çocuklar bunu öğrenirse ortalık fazlasıyla karışırdı. Neyse olayın üzerinden aylar geçti zaten artık öğrenmeseler de olur diyordum güzel güzel ama Ali'nin yazdığını Mine'ye söyleyince ve Mine de o sinirle Defne'ye bunu anlatınca önceki olayını bilmeyen Defne Mine'ye her şeyi en başından anlattırmış derken tabi Defne yeni bir şey öğrenince durur mu? Hemen bizim çocuklara ötmüş o da. Abim sıfatlı iki canın bunu öğrendiğindeki tepkisi de tahmin edersiniz ki olabilecek en uç seviyede oldu. Önce biri aradı sonra öteki ama nasıl azar işittim belli değil. En son Batu'ya kesinlikle istemeden "karışmayın hayatıma ne bok yersem yerim" şeklinde isyan edince telefon suratıma kapandı. Arıyorum ama açmıyor da üzülüyorum o böyle yaptıkça yazıyorum sürekli ama bir geri dönüş aldığım söylenemez tabi. Hayır niye bu kadar karışıyorsam onlara! Döveceklerse şu çocuğu dövsünler ne hakla, hangi yüzle bana mesaj atabiliyor hala aklım almıyor. Yazdığı şey de yılbaşında buraya geleceği ve buluşma ihtimalimizin olup olmadığı. Neymiş bana bir özür borçluymuş bilmem ne. Özür borçlu evet ama 6 ay geçti neredeyse olayın üzerinden ve şimdi mi fark etti beni düşürdüğü konumu? Ben çocuğun adını duymaya dayanamazken bir de onunla buluşabileceğimi nasıl düşünebiliyor bu ya? Bir de kesinlikle değmeyecek birine olan sinirim yüzünden Batu'yu kırmış olmam iyice sinirlerimi bozuyor! Emre de yarım bir tavır halinde. Kısaca ortalık karıştı hem de kesinlikle değmeyecek biri yüzünden. Bu çocuk durup durup benim hayatımı karıştırmak zorunda mı? Mine ve Defne'ye de ayrı olarak ben tavırlıyım tabi. Hadi Mine gitti Defne'ye anlattı her şeyi diyelim Defne ne diye olay çıkacağını bildiği halde çocuklara bunu her detayıyla anlatıyor ki? Olayın hangi açısından bakılırsa bakılsın anlatılmaması gereken bir şey olduğu belli. Hayır öğrenmelerini istesem ben zaten zamanında anlatırdım dimi ama! Çocukları sinirden delirtsem de böyle olmamıştı aramız hiç ve şuan cidden "öyle demek istemedim" diyerek kendimi affettirene kadar sarılmak istiyorum  ikisine de. Ali'nin mesajı okuduğum gibi silsem de sanki hala orada duruyormuş gibi tekrar tekrar silme isteği var içimde. Bir de hayırlı uğurlu olsun ilk defa bir numarayı engelledim, umarım cevap vermiyor olmam onun için yeterli bir cevap olmuştur. 

12 yorum:

  1. Bu ali hakikaten dayaklik. Adama rahat batti heralde. Cani sıkıldıkca seninle ugrasiyor anlasilan
    Defneye kizma ama sinir oldum seni korumak vs istemis olabilir anlarimda ne olcagini az cok tahmin ediyordur. Hayatindaki aksiyon eksigini sende arttirarkmi kazaniyor. Simdi sen ustune gittikce o daha cok kacicak yandin. Erkegin tavirlisi kiz gibi iki sozede kanmiyor ki. Uyuaz bur kez evde iki hafta boyunca kimseyle bir kelime konusmadi tas olsa catlardi

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Vardı kesin altında başka bir şey ama hiç onun merakı yüzünden daha fazla boka sardıramam durumu. Ne hali varsa görsün çocuklarla kavga ettim onun yüzünden ya var mı ötesi.
      Konuşmuyor beyfendi hala benimle ama aldım biletimi kapısına dayanınca bakalım ne kadar daha konuşmayacak

      Sil
  2. ayy baksana, yeni yıla girerken herkesle barış işteeee, gerekirse özür dile. bayram gibi işte yılbaşı herkesle iyi girmek daha iyi yaa :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Eğer bir sıkıntı daha çıkmazsa yeni yıla onlarla birlikte giricem ve kendimi de affettirmiş olucam :)

      Sil
  3. Oyyy ortalık fena karışmış. Abi sıfatına bürünmüş kankiler bizim açımızdan tehlikeli. Hem kısmetlerimizi kapıyorlar hem de her şeye karışıyorlar. Ama kin de tutamaz erkek milleti biz gibi. Af ettirirsin kendini eminim. Ali'nin numarasını da engellediğin iyi olmuş

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Erkek seçimim konusunda çok karışmıyorlar aslında. Benim ince eleyip sık dokuduğumu bildikleri için içleri rahat hep ama bir şeyler başlar gibi oluyorsa karşılarına alıp bir konuşuyorlar o ayrı ahahahahaha.
      Bu samimiyeti kaybetmeme umuduyla yapışıcam yakalarına ya bakalım. Kaç gün oldu hala tavır devam ediyor. Biri konuşmuyor öteki tam konuşuyor falan içimi dağlıyorlar karşılıklı. Çocuklar ne yaptı ona merak ediyorum gibi ama etmiyorum gibi de. Kafam uçtu gitti isim gücüm bu oldu resmen

      Sil
  4. yani şimdi hala herkes birbirine tavırlı mıııı :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yok hallettik sorunları şuan eskisi gibiyiz :)

      Sil
  5. Ya tatlım şu yazılara aliyle aranda geçen olayı anlatan yazının bi linkini koysaydın ya ben bulamıyorm. Hani "şu yazımda anlattığım olay" gibisnden, merak ettim şimdii :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. O gün olan olay derken "o gün"e link koydum oradan bakabilirsin :)

      Sil
  6. Zaten o olayda da fazlasıyla nefret kusmuştum şu Ali deden çocuğa.Iyi ki engellemişsin.Çünkü yine cami sikilcak ve yine böyle başına bela olacak.Aaa bir de Defne de artık her şeyi söylemez bundan sonra.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çocuklar ona ne yaptıysa yaptı umrumda bile değil. Başıma bela olmaktan başka bir işe yaramadı ya. Geçen sene nereden gittim de konuştum şu çocukla zamanı geri alabilsem ilk yazdığım zamanı silerim.

      Sil