28 Haziran 2016 Salı

Esmiyor!

Başlığa bakınca sıcaklardan yakınacağımı düşünmüş olabilirsiniz ama hayır o kelimeyi bugün o kadar çok kullandık ki yazmak istedim. İşin aslı kim geldi tahmin edin. Daha doğrusu kimler desem daha doğru çünkü Defne ve Batu geldi haftasonu. Batu resmen mezun olduğu için artık sık sık çıkıp gelebilirlermiş... Bizim kız zaten ona taşındı desek yeri çünkü ne zaman arasam yan yanalar. Hayır Defne'nin annesi Batu'yla birlikteliklerine bir şey demedi tamam ama bu derece yanına nasıl yolluyor hala garip geliyor ki babasının değerlisidir Defne. Neyse, şimdi konu bu değil, benim bitmek bilmeyen "siz hep birbirinizi görün Cha bir başına koca şehirde köle gibi çalışsın" triplerim sağ olsun ikisi kalkıp gelmişler. Ne kadar eksik geldikleri için kızsam da Emre'nin bana bir sürprizi olacakmış ondan laf etmememi söylediler. Tamam dedim sineye çektim şuan meraktan çatlasam da Emre'yi arayıp "sürpriz nedir" diye sormuyorum. Önceki hafta sonları bile dolu olduğum için bu hafta sonunu kendime ayırmış, bütün gün dinlenme sözü vermiştim normalde ama gezmedik yer bırakmadık yine. Durumdan şikayetçi misin yani dersen kesinlikle değilim hele gece Defne'yle ben sarılıp yatınca daha bir eğlendim diyebilirim. Resmen aralarındaki kaynanayım, bazen Batu'nun bazen de Defne'nin kaynanası oluyorum. Aylar geçti biraz geç oldu ama alıştım sanırım ikisine. Birbirlerini gerçekten iyi tanıyan iki kişi oldukları düşünülürse aslında böyle olması çok normal sanırım. Umuyorum hiç bozulmaz araları da şu güzel günlerimize gölge düşmez hiç. Hoş ben şimdiden evlenecekleri gözüyle baktığımı onlara söyledim ama neyse, sanırım Batu beyimiz hayatını düzene sokmadan evlenemeyecekleri konusunda bir konuşma yapmış Defne'yle. Batu bir türlü rahat bırakmadığı için konuşamadık bu konuyla ilgili ama özellikle bu konuda Batu en mantıklısını yapar diye düşünüyorum. Bu arada başlığın esprisi benim dört yılımı geçirdiğim şehrin en sıcak yazı bile İstanbul sıcağının yakınından geçmediği için Batu durup durup "Cha bu ne biçim hava sen burayı mı özleyip gidiyordun sürekli", "esmiyor Cha, esmiyor!", "ben seni görmek için bile gelmem, ben biletini alayın sen bizim yanımıza gel" şeklinde yakınıp durdu. Yani hafta sonu için söylenebilir en bariz şey Batu'nun dilinden "Esmiyor!" denmesi. Sesi kulaklarımda resmen abiciğimin. Bu arada Mine, Defne, Batu, abim ve ben pazar yüzmeye gittik. Sonunda sezonu açtım ki bundan sonra sudan pek çıkmam gibi geliyor. Hoş nerede zaman bulup da gideceğim tekrar o kısım biraz muallakta ama olsun. Suyu bir insan nasıl bu kadar sevebilir aklım almıyor bazen.

10 yorum:

  1. İlişkiler deniz sıcak hepsi yazın getirdikleri:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Deniz dışında bana bir etkisi olmuyor ama başkaları yeni ufuklara yelken açmadan duramıyor bu dönemlerde :D

      Sil
  2. Benimde yakınlarım var sevgilileriyle aşırı derece yakın olan ve tuhaf bulduğum. Kimsede bir şey demez ama işin komiği bizim yanımızda birini görseler hesap sorma mekanizması devreye girer o yüzden çok sinir olurum böyle şeylere. :D Yazın da bir başka oluyor ilişkiler, sıcak havalar. Ama cidden esmiyor!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yakınlıkları artık tuhaf gelmiyor aslında. Defne daha az yerinde dursa hiç dikkat çekmeyecek ama illa bir temas halinde olmazsa çıldırıyor sanki ahahaha. Ooo ben sevgilimle onun karşısında onlar gibi olsam düşünemiyorum neler olur neler ahahahahah. İnsanın ilişki yaşayası gelmiyor şu havalarda. Esmiyor :/

      Sil
  3. Emre`de kızı kapıp gelmesin. Ay şuan dehşet merak ettim ne olduğunu.
    Sizinkiler ne güzel iyi anlaşıyor. Bizim Dahi ve Sarı birbirlerini çok mu seviyorlar yoksa niyetleri cinayet mi ben anlayamıyorum çoğu zaman.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Öyle sürpriz olmaz Lady'm ağzını hayra aç. Ne demek kızı alıp gelmek ya olmaz öyle şey -_- hem kızı deplasmana getirmesi pek iyi olmaz ahahahaha.
      Bizimkiler bozmaz umarım da baya iyiler. İkisi de hem arkadaş hem sevgililer ondan bana gerek kalmadan kendi işlerini halledebiliyorlar birçok zaman ki Defne'yle kaçak göçek konuşmalarımızda benim kulağıma bile gelmeden halledilmiş büyük kavgalar olduğunu öğrendim. Tam evli çiftler aslında

      Sil
  4. Yaaaaaa çok kıskandıııımmmmmm. Bizimkiler de bana böyle bir sürpriz yapsalaaarrrrrr :/ Taktik ver Cha nasıl bunaltıp getiretebilirim bizimkleri :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben işi baya büyüttüm bir ara ya ahahahah. Her gün olmasa da çok sık konuşuyoruz Batu ve Emre'yle ama Defne malum her zaman yazar eder konuşuruz asıl ona yakındım sürekli gelemiyorum, çok özledim falan diye en sonunda dayanamadılar belli ahahahahaha. İstanbul'u hiç sevmiyor bizim çocuklar ama ya zar zor getirebiliyorum :/

      Sil
  5. nerde yüzdünüz yaaa söleseneee :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Şile'ye gittik biz. Ramazan dedik kalabalık olmaz dedik ama yok baya kalabalıktı gittiğimiz yer :D

      Sil