29 Eylül 2016 Perşembe

Hayal mimi

Geçenlerde Deep beni şuradaki yazısında mimledi. Ben de yapmamak ayıp olur diyerek yapmaya başlıyorum mimi.

1. Hayal kurmaktan hoşlandığınız bir yer ya da zaman dilimi var mı?
Genel olarak günümüz ve şuan için hayaller kurarım ben. Bazen de gelecekle ilgili ki bence bunu herkes yapar. Aslında gelecekle ilgili kurduğum hayallerin hepsinde farklı şehir yada ülkelerde farklı insanlarla oluyorum. Gelecekte gerçekten gezmek istiyorum. Her yeri gezip bir sürü farklı insanla tanışmak en büyük hayalim.
.
2. En çok nelerin hayalini kurarsınız?
Gitmek istediğim ülkelerle ilgili hayaller üst sırada tabi. Onun dışında son zamanlarda uçsuz bucaksız bir bahçesi olan ya da denize yakın bir yerde kitap okuma, uyuma ya da her yerim buruş buruş olana kadar yüzme hayalim var. Havalar buz gibi oldu ama olsun ben yine de istiyorum.

3. Şimdiye dek çok hayalinizi gerçekleştirdiniz mi?
En büyükleri gerçekleştiremedim ne yazık ki. Geçekleştirdiklerim... Çok ayran gönüllü bir insanım bir şey ister, elde eder sonra başka şeylere geçerim bu yüzden ne kadarını gerçekleştirdim kısmında biraz takılıyorum. Tahminimden fazla da olabilir az da. 

4. Henüz gerçekleşmemiş ama illa da gerçekleşecek dediğiniz bir hayaliniz var mı? Sakıncası yoksa anlat çabuk nedir?
Dünyayı gezeceğim! Bu ne zaman olur ya da nasıl olur bilmiyorum ama olacak! Kendimi hiçbir zaman evli/çocuklu bir kadın hayal etmediğim için hiç kimseyi düşünmek zorunda olmadan gezip görmek istiyorum. Şu an lükslerini bırakamayan biri olduğum için havada kalmış bir hayal ama günün birinde kesinlikle yapacağım! Şu koca dünya, tarih biz gezip görelim diye var ne de olsa dimi ama...

8 yorum:

  1. Gez, gör, yaşa en güzeli... Tüm hayallerin gerçek olsun... Sevgiler...

    YanıtlaSil
  2. Hayaller hemen hemen aynı. Özellikle son kısma katılıyorum. Bende kendimi hiç evli ve çocuklu hayal etmiyorum ve hatta nedense evlilik kelimesi beni çok geriyor. Dünyayı gezmeyi hepimiz istiyorum. :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Germek bir kenara kendimi o kalıba koyamıyorum ben. Gerek de yok zaten böyle iyi gayet :D arkamdakileri düşünmeden yaşamak gibisi var mı :D

      Sil
  3. Evet,şu yeni yerleri görme hayali bende de var.Zaten diğer hayallerimin sonu da oraya varıyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben aslında çok hayal kuran biriyimdir ama ne yaparsam yapayım hep gezmeye görmeye çıkıyor hayallerim ondan bu şekilde oldu bu mim de :D

      Sil
  4. Cha şu dördüncü soruya nasıl cevap verirdin deseler senin yazdıklarının aynısını yazardım. Duygularıma tercüman oldun. son maddeye benden kocaman bir alkış :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. En net düşüncem o benim :) o hayal bir de gerçekleşirse daha ne isterim :D

      Sil