23 Şubat 2016 Salı

Yüz verdik astarını aldılar

Uğur'la çıkmaya başlamamız ve ayrılmamız arasında geçen süre çok kısa olunca onun da önerisiyle arkadaşlığımızı bozmayalım dedik. Zaten hiçbir şey olmamış anı falan hiçbir şey yok olur bu iş diye düşündüm kabul ettim. Malım ben arkadaşlar! 2 ay kendini başka göstermiş biri 2 günlük ilişkinin ayrılığında normal bir arkadaş gibi devam eder mi? Ben size söyleyeyim, etmez. Etmiyormuş yani ben yeni öğrendim. Geçtiğimiz gün ablam, eniştem ve ben Deadpool'a gittik. Son seansa girmemiz, reklamlar ve jenerik sonrasına kadar kalmamız hatta sonrasında kahkahalar eşliğinde oyalanmalarımız derken saat epey geç oldu. Uğur beyimiz de beni filmde olduğumuz süre boyunca 10a yakın kez aramış ama telefon sessizde olduğu için ben duymamışım. Çeşitli yollardan bana ulaşamayınca da ablamın evine geldi. En fazla iki kere beni bırakmıştır o da saat çok geç olduğu ve otobüs bulamayacağım için ama kazımış mı aklına ne yapmış geldi orada kalıyorum diye. Hayır bu çocuk beni kendi evime bırakmış olsaydı o iki seferde ailemin evine mi gidip gecenin bir yarsı beni soracaktı? Öyle bir şey olsa olacakları düşünemiyorum bile o ayrı mesele ama ablamın böyle bir duruma şahit olması da ayrı bir konu. Uğur gece gece bana sesini yükseltti sanki öyle bir hakkı varmış gibi! O bana sesini yükseltince ablam da durmadı sanki benim cevap verme yetim yokmuş gibi o da Uğur'a yüklendi. Çocuk saygıdan mı başka bir şeyden mi bilmiyorum sustu "yarın konuşuruz" dedi gitti ama onun gitmesi ablamın tepeme binip hesap sorması bir oldu. Eniştem de ablam bir kere kızdıktan sonra susturmak imkansız diye bıraktı izledi bizi uzaktan. Bir saat öncesinde kahkahalar atarken hemen sonrasında bu durum hiç ama hiç iyi olmadı.
Uğur'un "yarın konuşuruz" lafını ablam duyduğu için evden çıkarmayacaktı neredeyse beni ama sinirini atamamış bir Cha yerinde durur mu? Durmaz, durmadı. Akşam Kadıköy'de artık yer etmiş mekanımız aynı zamanda tanıştığımız yere oturduk karşılıklı bir süre konuşmadık. Sanki yüzü varmış gibi başladı hesap sormaya. Saçını başını yolmak diye bir tabir var ya onu gerçekleştirmemek için o kadar zor tuttum ki kendimi dişimi sıkmaktan çenem ağrıdı. Çok geçmeden ablam zırt pırt arayıp "eve dön o çocuğun yanında ne işin var" demelere başladı zaten. Geçtiğimiz hafta dedim ben ona biz birbirimize uygun değiliz diye ama o kısımlar sanki hiç yaşanmamız da geçtiğimiz süre boyunca onunla ilişkimiz devam ediyormuş gibi düşünüyormuş resmen. İki dakika mantıklı konuşmadı çocuk o kadar sinir oldum ki bir şeyleri yumruklamak isteği bende aldı başını gitti. Hala çok sinirliyim rezillik çıkmasın diye sesimi çıkarmadım ama o kadar çıkarmak istedim ki o an. Sen kendini ne sanıyorsun diye bağırıp kafasını masaya defalarca vurmamak için zor tuttum kendimi. İçimden binlerce şiddet sahnesi geçirip dışımdan da sakin sakin bir daha görüşmek istemediğimi söyledim. İçimde kaldı yani birçok şey düşünün halimi.

12 yorum:

  1. Bana cok sık olur bu. Ama uygulamaya gecsem baya seri katil olurum. Densiz herif ama bunlarin cogu boyle. Mevzu kendileri olursa kendi aileleri kesi yavrusu olur en incr qyrintiyi dusunurler. Biz olunca koyber gitsin.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Annemin verdiği eğitim olmasaydı keşke de herkesin içinde bağıra bağıra rezil etseydim keşke onu. Ama sağ olsun annem düzgün insanlar olmamızı o kadar işlemiş ki beynimize ses tonumu dişimi sıka sıka da olsa korudum. O değil deden nasıl Lady'm sen nasılsın?

      Sil
    2. Kötüyüm o da çok iyi değil. Aslına bakarsan bok gibiyim :D Biraz kafam dağılır diye uğradım sana. Ağlamaktan gözlerim şişti burnu kırmızı kırmızı çirkin çirkin dolanıyorum. Bir hafta işe gitmedim bu haftada rapor aldım. Onlar acil iş var diye sabah aradılar. büyük ihtimal kovulacağım ama hiç umurumda değil.

      Sil
    3. Hadi ya.. hastalıkla ilgili bir şey olunca insan karşısındakini avutmak için bir şey bile söyleyemiyor bir de. Umarım düzelir deden de sen de eskisi gibi şen şakrak olursun. Kovarlarsa da kovsunlar köle gibi kullanıyordu zaten seni -_-

      Sil
  2. Ahahahhahahhaaaa hiç gülceğim yoktu. Cha ahahshhshaha süper yaaa ahahhahaha. Geçen yazıdaki yorumlarıma dönüp bak istersen. Ben demiştim demek istemiyorum ahaha. Neyse yine aynı şeyi söylüyorum yol yakınken bitti en azından. Ama kendini tutabilmiş olmana helal olsun. Ben olsam sinirden adamın üstğne atlardım ahahahsh

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yahu olur olur da bu kadar mı olur be Blabla. Ben bu anguta bir beyni varmış gibi yaparak çok mu büyük hata ettim? 2 ay arkadaş 2 gün sevgili yani bi geçmiş olsa gam yemicem de geçmiş de yok ki bu neyine gelin güvey oluyor ya

      Sil
  3. Allah Allah ne psikopat insanlar var yahu

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çekiyorum ben kendime bu manyak tipleri ya. Buna kanaat getirdim artık sorun onlarda değil bende

      Sil
  4. 2 gün değil 2 ay sevgili olan insanlar bile bu kadarını yapmaz.En azından etrafında gördüğüm kadarıyla.Bu baya kendi kendine gelin güvey olmuş.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İşin komik kısmı benim çevremde de böyle olmaz ama ben buluyorum kendime böylelerini sonra kurtul kurtulabilirsen

      Sil
  5. Belki de sabredip susmak en doğrusu. Susmak her şeyi söylemek anlamına da gelir. En ağır sözleri insan söylemez de bakışlarıyla bunu hissettirir zaten. Ne yazık ki iletişim kopukluğu yaşıyor insanlık. Ama karekter bozuksa, bunu düzeltmek mümkün değil. Önemli olan kalb kalbi bulmasıdır zorlama olmadan.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Susmak bana her zaman en doğru cevap geliyor çünkü ben ne kadar bir şey anlatmaya çalışsam anlamsız bir karşılık geliyor ve karşımdaki kendini ayrı bir havaya sokuyor. Sonra uğraş dur tabi. İletişim kopukluğu cidden var ama. Birbirimize tam olarak açıklasak bir şeyleri her şey çok daha iyi olacak ama olmuyor işte. Bozuk karakterlerden bahsetmek bile istemiyorum tabi.

      Sil