10 Eylül 2016 Cumartesi

Bazı insanlar hiç büyümüyor

Bugün iş yerinden benden yaşça büyük ama aslında çok iyi anlaştığım biriyle çıktım. Azıcık sohbet muhabbet biraz da dedikodu herkesin ihtiyaç duyduğu bir şeydir malum. İlk önce benim eskiden takıldığım bir yere gittik. Sahibini falan aylardır görmüyorum ama adam beni hatırlıyor falan öyle müdavimiydim yani oranın. Neyse, mekan küçük bir yer ve sigara içilen kısmı kapının önündeki 4 masadan ibaret ama masalar kaldırımın ortasında gibi bir izlenimi var kısaca orada oturmak demek insanlarla iç içe olmak demek ki benim için çok rahatsız edici bir şey. Şuraya oturalım dedi baktım olabilecek en dış masa ki rahatsız edici dediğim kısımdan çok daha beter kapı önü bir yer. Yok dedim şurada oturalım hem iç kısma girmiyor şu kısımda sigara içebilirsin dedim ama dinletemedim. 32 yaşındaki kocaman kadın trip attı "peki Cha içmiyim ben sigara sadece senin istediğin olsun" dedi. Yetmedi hemen arkasından "sevmiyorum öyle şeyleri biliyorsun" dedi bir de. Sen de benim öyle oturmayı sevmediğimi biliyorsun desem de neymiş "böyle bir ortamda içmeyecekmiş de ne zaman içecekmiş..." Banane ya ben ona sigarasını içebileceği bir alternatif sunarken o niye onu hiçe sayıp sadece kendisine göre hareket etmemizi istiyor ki? Trip attı sonra bir arkadaşımız daha gelince benim dediğim yere oturduk. Biz güzel güzel sohbet ederken ağzını açıp tek kelime etmedi kadın. Hayır bir de ben konuşmaya katmak için çabaladığımda aldırış etmedi telefonla falan ilgilendi, soru sordum ağzının içinde cevapladı. Kısaca çocukça bir tavırla sadece sinirlendirdi... O böyle yapınca oturduğumuz yer beni bastı kalktık başka bir yere oturduk. Onun istediği yere direkt gitmiş olsak da tripleri, tavırları devam etti kısaca günümüzü çok güzel mahvetmiş oldu. Hayır yani kaç yaşına gelmişsin insan bir olgunluk bir şey gösterir dimi? Yok ama çocuk gibi tamamen. 

6 yorum:

  1. Yanıtlar
    1. 32 yıl bir insana hiç mi bir şey katmaz diyordum ama katmayabiliyormuş...

      Sil
  2. Rezil etmiş geceni. Tatile çıktığım kızlardan biri sevgilisi olmadan gece dışarı çıkmaktan hoşlanmıyor. Biz deli gibi dans ederken o çıktı dışarı kaldırımda köskös oturdu. Ertesi gün beni bırakın siz gidin diye tutturdu. Uyum sağlayamayan hele seninki gibi trip atana tahammül edemiyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bir iki aldırış etmiyorsun ama bütün gece devam etti bu duruma ve insan deli oluyor. Madem ayak uyduramayacaksın en başta katılma o zaman. Çok güzel geçebilecek bir akşamı bozdu. Seninki de ayrı bi alem. O kaldırımda oturdu da ne oldu. Oraya kadar gitmissin o saatten sonra sevgilin olsa ne olur olmasa ne olur

      Sil
  3. Hayatta tahammul edemedigim insan trip atan surat asan valla cinnet geliyo ha!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen ben de dayanamıyorum. İnsan biraz olgunluk bekliyor ama nerde...

      Sil