5 Aralık 2016 Pazartesi

Çok yoruyorlar beni yine

Bu iş benim sonumu getirecek artık hissediyorum. Yıl sonlarına doğru herkesin çok yoğun olduğunu duyardım ama şu ara resmen yorgunluktan kırılıyorum. Bir yanda yetiştirmem gereken kendi işlerim bir yanda Mine'nin mezun olabilmesi için yardım ettiğim makaleler diğer bir yanda da abimin ortak iş yaptığı Fransız adamla vakit geçirmemiz... Bittim, tükendim! Kendi işlerim sürekli yeni insanlarla iletişim kuruyor olmam katlanılabilir bir durum, aynı zamanda Mine'nin artık mezun olabilmesi için ter döktüğü sırada makale yazmak için de çok büyük sıkıntı çekmem ama o 65indeki adam... Adam durmuyor resmen. Tamam enerjik olması iyi bir şey belki ama benim enerjim şuan birçok kaynak tarafından sömürülürken bir de onun çıkagelmesi ve o anlamak için kırk takla attığım Fransız aksanlı İngilizce'yle kendine İstanbul'da ev bakıyor olması beni benden alıyor. Abim ben ve o son zamanların efsane grubu olduk doğrusu. Boş olduğum her anım doldu ki gerçekten sabah 7de evden çıkıp her gece saat 11de dönüyor olmak mahvetti beni. Neyse diyorum yine sineye çekiyorum çünkü bu da bitecek ve ben bir günümü full uyuyarak geçirip bir sonraki gün hiçbir şey olmamış gibi devam edeceğim hayatıma. 
Bugün Serkan evlendi. Nedendir bilinmez onun evlenmesiyle içimde bir şeyler rahatlamış gibi bir his doğmaya başladı. Bana öyle geliyordur belki bilmiyorum ama bir rahatlama gelmedi desem yalan olur. Sosyal medyadan karşıma çıkan fotoğraflarca söyleyebilirim ki biraz sıkıcı bir düğün olmuş. Bizim çılgın delikanlılar ne umdu ne buldu gibi bir durum oldu sanırım çünkü erken ayrılan da var sağ sola sarıp fotoğraf çeken de. Ben akşamüstü artık ayaklarımı rahat rahat uzatmaya yeni başlamışken aradı biri anlattı düğünü, gelini ve Serkan'ı sonra bir başkası daha. Benim için önemli olmadığını söylesem de sanırım insanlar izledikleri dizilerden filmlerden benim bugünü yas ilan edeceğimi düşünüyor. Yas tutacak enerjim bile yok bana gelmişler şu şöyleydi bu böyleydi diyorlar.
Ablamı son zamanlarda çok boşladım diye trip attı geçen. Biraz oturduk konuştuk onunla da nasıl özlediysem olur olurmadık konularda boş boş ama uzun uzun konuştum ama aynı şeyi o da yaptı. Sanırım bir dönem birlikte yaşamış olmamız bizi kardeşlikten bir tık uzaklaştırdı. Lisenin son 2 yılında kendi evimden çok onun evinde yaşadığım düşünülürse ya da yaz tatillerinde onunla Ankara'da kaldığım düşünülürse doğal tabi arkadaş gibi olmamız. Neyse onun tarafında da işler pek iç açıcı görünmüyor. Aile ve evliliğe inancımı sağlayan tek çiftten ağır çatırtılar duymak beni biraz üzse de herkes için hangisi daha iyiyse o olsun diyorum sadece. Bazen bir şeyleri zorlamamak en iyisidir derim. Bunu anneme anlatmak çok zor olacak olsa da bakalım, zaman gösterecek her şeyi.

10 yorum:

  1. her şey düğüm düğüm olmuş gibi hissettim okurken :/ umarım tez zamanda birer birer çözülürler feraha erersin ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bana da öyle hissettiriyor. Yatağa girdiğimde fiziksel yorgunluğumun yanında sanki bütün ruhumla birlikte çöküyormuş gibi hissediyorum. Herkese böyle dönemler olur ama benimki de geçecek eminim :)

      Sil
  2. Selam... Merhaba... Bloğunu yeni keşfettim ve çok beğendim. Takibe aldım. Bloğunun ismine de ayrıca bayıldım... Bu arada benim bloğuma da beklerim...
    Tekrardan görüşmek üzere düzensiz blog :)
    http://hbidnyam.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim beğenmene sevindim ben de hemen uğruyorum bloguna :)

      Sil
  3. Ciddi misin? Ablanla enisten gatip ama bedrde inanca sebep olmus farkliliklar falan var demistin. Üzüldüm ama umarim son noktayi koymadan bir mutluluk sanslari varsa fark ederler.
    serkan saka gibi ya. Bence iyi yirttin dene falan diyr zorladim seni ama cok olayli okurdu sanki. Asik ol ya boylr aklin devreden cikarcasina tek bir kelebekle amerika kitasinda firtina cikartircasina hemde :D not bu bir beddua değildir

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bütünüyle farklı karakterler ama birbirlerini sıkmayan bir çiftti onlar hep. Bilmiyorum ne olacak onlar ama onlar bile yapamadıysa benim hiçbir ilişkim tutunmaz gibi geliyor artık. Şu an bile tutunamazken ciddi bir şey düşünemiyorum bile...
      Çok istiyorum Lady'm biliyor musun... Şu bencilliğim en azından ortadan kalkar diye birine gerçekten bağlanmak, o herkesin bahsettiği mutluluğu tatmayı gerçekten istiyorum.
      Serkan geldi geçti ya düşünmeye değmez onu. Evli adamın neyini düşücem dimi ama :D

      Sil
  4. Herşeyin hayırlısı demek lazım. Çünkü herşey olacağına varıyor. İnsan engel olamıyor gibi.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gerçekten öyle, ben ne kadar çırpınsam da bir şeylerin olacağı varsa oluyor.

      Sil
  5. Başın ne kadar kalabalıkmış öyle okurken ben yoruldum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. O ara ben yazarken bile nefes almakta zorluk çekiyordum. Şimdi daha iyiyim ama :)

      Sil