10 Mayıs 2015 Pazar

Bir mutlu anne

Bugün anneler günü bilmeyeniniz yoktur zaten, ben de anneme anneler gününde artık ne yapsam diye dövünüp dururken abim anneme sürpriz yapıp eve dönmemi söyledi ben de (ondan biraz para dilenip) biletimi alıp günün ilk saatlerinde evde olmuş oldum. Aslında gönül isterdi ki anneme hem hediye alayım hem de göreyim ama öğrenci olunca bazı şeyler hayallerdeki gibi olmayabiliyor. Neyse en azından sırt çantamla beni kapıda gördüğü anki yüzünü hiçbir şeye değiştirmem. Bu ay gelemeyeceğimi üstüne basa basa söylemiş olmama rağmen beni karşısında görmesi ona yetti sanırım. Onu mutlu görmek de bana yettiğine göre güzel bir gün olacak gibi bir hissim var. Bir de ikna edip bir yerlere gidebilirsek çok daha iyi olabilir ama evde oturma meraklısı annemle işimiz biraz zor gibi.

8 yorum:

  1. Ne güzel süpriz, anne evladı yanında olsun gerisi boş. Bende annemi dışarı çıkarayım dedim kapitalizmin oyununa kapılma tarzı söylemde bulunup gömdü beni ama nazı yılın geneline yayılmadı için. :)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benimki genel olarak dışarıya çıkmayı sevmiyor :D zaten hep bir "gereksiz para harcamayın, ne gerek var onlara" modunda bakalım akşam ikna ederiz gibi bilmiyorum :D

      Sil
  2. Daim olsun böyle mutluluklar
    havada mis, oh :)

    YanıtlaSil
  3. Oh ne guzel :D ben unuttum annem anneanneminkini kutlarken aklima geldi. Baya bozuldu. :D
    Annene yemek yapsana sen ya :D biraz simartmis olursun kadini :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Annem kendi mutfağına girilmesini sevse keşke ama yok onun mutfağına dokunlmamali o kendi yapmalı her şeyi :D

      Sil
  4. Maneviyat herzaman daha önemlidir bence, insanın sevdikleri daima yanında olsun. Bu yetmez mi ? :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benim için de maneviyat diğer şeylere göre çok çok daha önemli ama insan annesi söz konusu olunca birçok şey birden yapmak istiyor :)

      Sil